Een waterontharder kopen, waar op letten?

De meeste huishoudens in Nederland hebben hard water. Ze hebben daarom last van kalkaanslag last van kalkaanslag. Kalkaanslag verwijderen is eenwaterontharder vervelende en tijdrovende klus. Daarom wordt er vaak besloten om een waterontharder aan te schaffen, want met een waterontharder kan van hard water zacht water worden gemaakt. De werking van een traditionele waterontharder is heel eenvoudig. De kalkmineralen worden uit het water verwijderd.

Er is nog een effectieve manier om geen last meer te hebben van kalkaanslag. Je kunt het harde water ook laten behandelen met een HappyDrops systeem. Het harde water wordt dan niet zachter. Dat is niet nodig, want het harde water wordt door HappyDrops geneutraliseerd. De kalkmineralen zijn niet meer in staat om zich te hechten, met als gevolg dat er geen kalkaanslag meer kan ontstaan.

Geneutraliseerd water

Besluit je om een HappyDrops systeem te kopen in plaats van een traditionele waterontharder? Dan kies je voor een systeem met het gepatenteerde Siliphos doseersysteem. Water dat door het doseersysteem stroomt komt in contact met heldere bolletjes met een doorsnede van 2 centimeter. Door deze bolletjes wordt een minimale hoeveelheid fosfaatmineralen afgegeven. Er ontstaan natuurlijke verbindingen tussen deze fosfaatmineralen en de in het water aanwezige kalkmineralen calcium en magnesium. De in het harde water aanwezige kalkelementen worden door de nieuwe verbindingen calciumfosfaat en magnesiumfosfaat geneutraliseerd. Bij verhitting kunnen de in het water opgeloste calcium en magnesium zich niet meer vormen tot kalk. Kalkaanslag is dus verleden tijd.

Het HappyDrops systeem voorkomt ook corrosie

Het HappyDrops systeem voorkomt niet alleen kalkaanslag. Heb je thuis een HappyDrops Home systeem laten monteren? Dit systeem beschermt ook tegen corrosie. Hoe? Een HappyDrops systeem bouwt een coating op aan de binnenkant van de waterleidingen. Dankzij deze coating krijgt corrosie geen kans. Zo wordt schade en dus mogelijk hoge herstelkosten voorkomen. Besluit je om een HappyDrops systeem te kopen? Dan heb je nooit meer last van kalkaanslag en van corrosie.

Je overweegt om een HappyDrops systeem te kopen

Overweeg je om een HappyDrops systeem te kopen? Dan moet je zeker een kijkje nemen op onze website. Daar vind je meer informatie over HappyDrops, het systeem dat beter, compacter en vaak voordeliger is dan de traditionele waterontharders. Op onze website vind je ook de actuele prijs. Normaal gesproken kun je een HappyDrops systeem voor bij jou thuis kopen voor circa € 850,-. Dit bedrag is inclusief installatiekosten. Je kunt op de website ook een offerte aanvragen of online bestellen.